Letel uz nekdo s nimi ? nekde jsem narazil na zpravu, ze Ryanair dokoupil dalsich 25 % a uz vlastni 75 % , myslim . ze to ale podleha jeste schvaleni Predpokladam, ze zatim litaji pujcenymi letadly Ryanairu , stranky maji shodne s Ryanairem jen misto modre je cervena Zaujal me tam Kypr z Vidne za 29 euro OW na zacatku cervna , sice jsme uz na Kypru byli ale cena je zajimava nejen pro samotnou cenu ale i pro dobre odletove misto .
Nevím, jestli to vůbec někdy půjde vlakem na evisum. Než by je všechny projeli a vytiskli by migrační karty, tak ten vlak bude v Petrohradu... Jak dlouho se jede busem z Helsinek? Z Tallinnu 7-8 hodin za cca 20e.
Mysleno to bylo tak, pri ceste do Petrohradu vynechat Helsinki a diky Laudovi tak prihodne vyuzit letiste v Lappeenrante (ktere je zrejme z centra dostupne i pesky), a tim padem se dostat do Petrohradu rycheji (kratsi cas na ceste) ...
Nevím, jestli to vůbec někdy půjde vlakem na evisum. Než by je všechny projeli a vytiskli by migrační karty, tak ten vlak bude v Petrohradu... Jak dlouho se jede busem z Helsinek? Z Tallinnu 7-8 hodin za cca 20e.
Busem je to 7,5 - 8 hodin a kolem 20 euro za jeden smer, o poznani drazsim vlakem za 3,5 hodiny. A pokud se nepletu, tak e-vizum by melo fungovat na oboje.
Busem je to 7,5 - 8 hodin a kolem 20 euro za jeden smer, o poznani drazsim vlakem za 3,5 hodiny. A pokud se nepletu, tak e-vizum by melo fungovat na oboje.
vlakem to bohužel nejde, nevím jestli prozatím, nebo napořád.
Jaj, tak to je nemile. Jsem k navsteve Petrohradu zatim vzdycky pouzil vlak z Helsinek a zil jsem v presvedceni, ze ted to bude s e-vizem o to jednodussi. Diky za odkaz, jsem zase o neco moudrejsi.